Отборът на Крумовград продължава с впечатляващото си представяне в Първа

...
Отборът на Крумовград продължава с впечатляващото си представяне в Първа
Коментари Харесай

Крумовград победи Хебър в голово шоу и се изкачи на шесто място в класирането

Отборът на Крумовград продължава с впечатляващото си показване в Първа лига. В среща от 27-ия кръг, възпитаниците на старши-треньора Станислав Генчев се постановиха с 3:2 над Хебър Пазарджик, като събраха на сметката си 39 точки и най-малко краткотрайно ще заемат шеста позиция в класирането.

Това беше девети следващ дуел за Крумовград без проваляне. За последно отборът загуби в турнирен мач в края на ноември предходната година.

Домакините започнаха мощно срещата и до почивката натрупаха преднина от два гола. Алекс Колев беше прецизен с глава в 9-ата минута, а в 35-ата Димитър Тонев удвои, възползвайки се от подаване на Вячеслав Велев.

След почивката Хебър съумя да изравни. Ангел Бастунов се разписа в 59-ата минута, а 2:2 направи Лазар Марин в 79-ата минута, разписвайки се след удар с десния крайник. Радостта на гостите обаче беше къса, тъй като в 81-ата минута Крумовград стигна до трети, надвит гол. Негов създател стана Матей Шимич, който беше прецизен с глава. До края на срещата нови попадения нямаше и домакините се поздравиха с триумфа, поставяйки завършек на серията от три поредни равенства.

Хебър пък продължава с неувереното си показване в шампионата. Отборът на треньора Любослав Пенев е на 12 място в класирането с актив от 27 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР