Отборът на Кълъмбъс Блу Джакетс записа своята четвърта победа от

...
Отборът на Кълъмбъс Блу Джакетс записа своята четвърта победа от
Коментари Харесай

Кълъмбъс спечели визитата си в Чикаго

Отборът на Кълъмбъс Блу Джакетс записа своята четвърта победа от началото на сезона в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ), откакто завоюва с 2:1 визитата си на Чикаго Блекхоукс.

Гостите откриха резултата 8:53 след началото на срещата с помощта на Оливер Бьоркстанд, който се разписа при игра с човек повече. Датчанинът бе оставен непокрит от отбраната на Чикаго и насочи „ one timer” към вратата на домакините, който вратарят Кевин Ланканен не съумя да отрази.

Yup, Eric Robinson () found the cookies.
— NHL (@NHL)
Вторият гол в срещата още веднъж бе в актива на Кълъмбъс, като той бе дело на Ерик Робинсън 3:39 след началото на втората третина. Тогава той съумя да означи при контра офанзива, в която изпревари бранителите на домакините и елементарно преодоля Ланканен. Крайният резултат пък бе завършен от Дилан Строме, който се разписа 47 секунди след средата на постоянното време, при игра с човек повече.

Hanging out by the net will do you wonders.

Worked out pretty well for Dylan Strome () here.
— NHL (@NHL) В класирането в Централната дивизия на НХЛ, Кълъмбъс заема първата позиция с актив от 11 точки, след 4 победи, 2 загуби и 3 след продължение или дузпи. Чикаго пък е шести, със седем точки и връх от 2-4-3. В неделя вечер двата тима още веднъж ще се изправят между тях в United Center в Чикаго, като това ще е вторият от общо осем мача сред тях през постоянния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР