Отборът на Челси надигра с 2:0 на своя Стамфорд Бридж

...
Отборът на Челси надигра с 2:0 на своя Стамфорд Бридж
Коментари Харесай

Кай Хаверц с гол и асистенция при успеха на Челси над Борнемут

Отборът на Челси надигра с 2:0 на своя " Стамфорд Бридж " Борнемут в първия си дуел след завръщането на Висшата лига поради Мондиала в Катар.

В воин за лондончани се трансформира Кай Хаверц, който означи първия гол и асистира за втория, а двете попадения паднаха в границите на осем минути в средата на първото полувреме.

Първо, в 16-та минута Рахийм Стърлинг получи топката отдясно и достави паралелно подаване за Хаверц, който от близо нямаше по какъв начин да сбърка за 1:0.

В 24-та минута пък германецът комбинира с Мейсън Маунт, който удвои задатъка на своя отбор след превъзходен изстрел от отдалеченост, който не остави шансове на стража на гостите.

Малко преди края на първата част Кристиан Пулишич прати за трети път топката във вратата на " черешките ", само че този гол не беше зачетен поради нарушаване на Кай Хаверц няколко секунди по-рано.

Победата върна Челси на 8-то място в подреждането, което за малко бе владеене на Фулъм, откакто " котиджърс " през вчерашния ден надиграха Кристъл Палас. Футболистите на Греъм Потър са с актив от 24 точки, до момента в който с 16 пункта Борнемут заема 14-та позиция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР