Отборът на Болоня стигна само до равенство при домакинството си

...
Отборът на Болоня стигна само до равенство при домакинството си
Коментари Харесай

Болоня с грешна стъпка в битката за място в Шампионската лига

Отборът на Болоня стигна единствено до тъждество при семейството си на Удинезе в среща от 34-ия кръг на италианското футболно състезание. Така " синьо-червените " не съумяха да се изравнят с Ювентус на третата позиция в класирането, само че въпреки това към този момент пет мача нямаш загуба в шампионата. 

 Удинезе пък остава в зоната на изпадащите, на 18-о място с 29, само че прекъсна серията си от три следващи провали. Съсътавът воден от Андреа Сотил остава без победа в първенството от 11 март, когато надделя Лацио.

Аржентинският полузащитник Мартин Пайеро извезе гостите от Удине напред за 1:0 в първата минута на добавеното време на първото полувреме.

Болоня съумя да изравни в последните 15-ина минути на срещата. Белгийският нападател на домакините Алексис Салемакерс бе прецизен 1:1 в 78-ата минута и лиши старши треньора Фабио Канаваро от първа победа отпред на Удинезе.

Домакините приключиха срещата с човек по-малко. В 64-ата минута втори жълт и надлежно червен получи нидерландският бранител Сам Беукема.
 Рома - Болоня 1:3 в мач от Серия
Важна крачка за Болоня към Шампионската лига

Ето по какъв начин се разви мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР