Отборът на Аризона от Националната хокейна лига на САЩ и

...
Отборът на Аризона от Националната хокейна лига на САЩ и
Коментари Харесай

Новият отбор в НХЛ ще носи името Юта в първия си сезон

Отборът на Аризона от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ) ще се състезава под името Юта след преместването си в Солт Лейк Сити през идващия сезон, оповестява организация АП, цитирайки новия притежател Райън Смит.

" Ще стартираме с името Юта на фланелките, а останалото - лого и всичко друго, ще го мислим в придвижване. Каквото и да вършим обаче, тимът ще бъде Юта. Първата част от името е подготвена, липсва ни последната ", съобщи Смит.

Сделката сред притежателите на Аризона и Smith Entertainment Group бе утвърдена от останалите тимове в четвъртък. Смит към този момент нае компанията Doubleday & Cartwright, която ще се занимава с ребрандирането на Койотис, като някогашният притежател Алекс Меруело си резервира правата върху прякора и опцията да реактивира франчайза, в случай че успее да построи нова зала.

Агенция АП написа, че Юта няма доста време за ребрандиране и има мощна възможност в първия сезон тимът да носи прякор, който няма да употребява във втория. Подобно нещо се случи и в НФЛ, и в женския НБА в последните четири години.

" Ще бъде Юта и нещо в допълнение, несъмнено. За нас не е значимо да бъдем подготвени до есента. Важно е да преминем през целия развой и да изберем това, което най-вече ни отива ", продължи Смит./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР