От януари 2024 г. ОББ въвежда нова услуга за физически

...
От януари 2024 г. ОББ въвежда нова услуга за физически
Коментари Харесай

ОББ въвежда нова услуга: Превод по мобилен номер

От януари 2024 година ОББ вкарва нова услуга за физически лица - Превод по мобилен номер (blink P2P). Тя е налична в ОББ Мобайл и разрешава да се правят незабавни левови заплащания по мобилен номер.

Услугата е по програмата blink на " Национална картова и платежна скица ", част от БОРИКА АД.

Интегрирането на Превод по мобилен номер (blink P2P) е част от непрестанните старания на ОББ да дава на своите клиенти непрекъснато разширяващ се подбор от новаторски цифрови услуги.

Чрез Превод по мобилен номер (blink P2P) могат да се подреждат елементарно и несъмнено, както вътрешнобанкови, по този начин и междубанкови незабавни преводи, 24/7/365, без нужда от IBAN на получателя. За задачата и наредителят и получателят на превод би трябвало да са регистрирани за Превод по мобилен номер. Пълният списък със сертифицирани снабдители на платежни услуги за незабавни заплащания blink P2P в България, се намира на уеб страницата на " Национална картова и платежна скица ", част от БОРИКА АД.

За да задействат услугата, клиентите е належащо да имат сметка в лв. в ОББ, настоящ мобилен номер, регистриран в банката и последна версия на ОББ Мобайл.

Услугата Превод по мобилен номер (blink P2P) е следващата стъпка от фокусираната тактика на ОББ за повишение на клиентската удовлетвореност.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР