От вратовръзка до две луксозни коли BMW и кутия кубински

...
От вратовръзка до две луксозни коли BMW и кутия кубински
Коментари Харесай

Луксозни коли, пури и вила на Марадона отиват на търг

От вратовръзка до две първокласни коли BMW и кутия кубински пури, както и домът на родителите на Марадона - близо 90 продукта, в миналото принадлежащи на починалата аржентинска футболна суперзвезда Диего Марадона, отиват на виртуален аукцион в неделя. Търгът е интернационален и ще се организира от Буенос Айрес.

„ Към този миг има 1120 души регистрирани и сме в положение да стартираме търга “, сподели Адриан Меркадо, уредник на продажбата, пред Агенция Франс Прес, представени от БГНЕС.

87-те лота, които ще бъдат препоръчани, стартират с предложения от 50 до 900 000 $. Продажбата е подредена от аржентинските управляващи съгласно наследниците на имението на международния първенец от 1986 година

Къщата, която се продава на търг, е в квартал Вила Девото в Буенос Айрес, е тази, която Марадона подари на родителите си през 80-те години на предишния век, когато " Номер 10 " играеше за професионалния тим Бока Хуниорс. Далеч от скромния дом в безпаричен квартал, в който през 1960 година е роден Марадона, вилата, която той подари на родителите си и където живя до гибелта си на 25 ноември 2020 година, е комфортна, само че не и първокласна, и включва плувен басейн. За него е избрана минимална оферта от 900 000 $.

На търг отиват и два автомобила BMW, модели 2017 и 2016 година, със стартови предложения надлежно от 225 000 и 165 000 $.
Вижте повода за гибелта на Диего Марадона
" Медицинските грижи бяха ужасни, заради което той е мъртъв ", заяви в понеделник юристът на легендата Диего Марадона Матиас Морла док...
Прочети повече
В търга взе участие и микробус Hyundai с начална цена от 38 000 $ и апартамент с две спални в курортния град Мар дел Плата (на към 400 километра южно от Буенос Айрес) с начална цена от 65 000 $.

Също по този начин се продават бягаща пътека, която Марадона е употребявал, когато е живял в Дубай, до момента в който е бил треньор на тим там (начална цена 3500 долара), фотография на футболната звезда с починалия кубински водач Фидел Кастро (400 долара) и кутия с кубински пури (300 долара).

Вратовръзки, шапки, ботуши и спортни такъми, както и шест тв приемника, мебели, съоръжение за фитнес, картини и фотоси допълват продуктите, продадени на търг по заповед на арбитър Лучана Тедеско.

Търгът стартира в неделя в 11:00 ч. (14:00 GMT) и ще продължи два часа. Приходите ще отидат за погашение на задълженията и разноските на имението, само че не и за наследниците на Марадона. Съдилищата ще решат по какъв начин да се разпореждат с непродадените движимости.

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР