От външното министерство обявиха, че за момента имат само неофициална

...
От външното министерство обявиха, че за момента имат само неофициална
Коментари Харесай

Консулът ни в Претория заминава за Кейптаун след двойното убийство на българи

От външното министерство оповестиха, че за момента имат единствено неофициална информация за убийството на българи в Кейптаун. 

Оттам обясниха, че на 13 февруари в българското посолство в Претория е постъпила неофициална информация за двама българи, убити в дома си в Кейптаун. 

След това посолството ни е получило удостоверение от полицейски източници, че на адреса, който един от сънародниците ни е показал в заявката си за паспорт, е станало двойно ликвидиране.

Твърди се, че жертвите имат малолетна щерка, която не е потърпевша. В момента при нея се намира нейният брат, който също живее в Кейптаун.

Според появилата се информация жертвите са Анджело Димов и втората му брачна половинка му Неси Пеева. Двамата са убити в дома им. 

По случая се водят следствени дейности, като към момента няма публично мнение на локалната полиция. Аутопсиите са завършили през вчерашния ден.

В събота консулът в посолството ни в Претория Деница Велчева отпътува за Кейптаун, с цел да получи информация от локалните управляващи дали е осъществено закононарушение по отношение на български жители, каква е тяхната идентичност и има ли потребност да се сложи под протекция невръстен български жител, допълниха от министерството.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР