От това, което виждам, доминира старият кабинет Денков-Габриел. Особено с

...
От това, което виждам, доминира старият кабинет Денков-Габриел. Особено с
Коментари Харесай

Борисов за служебното правителство: Виждам, че доминира кабинетът Денков-Габриел

" От това, което виждам, господства остарелият кабинет " Денков-Габриел ". Особено с такива знакови министри като Гвоздейков, Вътев, зам-министрите, които всички са назначени от партията на промяната- в екологията, в образованието. Има три-четири нови имена. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка състава на служебния кабинет на Димитър Главчев. 

По думите му, водачите на ПП-ДБ се пробват да вменяват, че някой различен е отговорен. " По време на двете седмици договаряния нито един път по тематиките за държавното управление и съглашението никой от Движение за права и свободи не се е намесил, с изключение на за 160-те души нужни за гласоподаване ", твърди Борисов.  

В петък Борисов е разговарял с Асен Василев. " Можехме да създадем напълно друго нещо, с цел да може това служебно държавно управление, още повече виждайки състава му през днешния ден с финансов министър Асен Василев и външен Мария Габриел това държавно управление щеше да наподобява по напълно различен метод и след изборите да се направи едно същинско съдружно съглашение и ръководство ", сподели Борисов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР