От Търси се по БТВ я описаха така:Тя е обаятелно

...
От Търси се по БТВ я описаха така:Тя е обаятелно
Коментари Харесай

Ники Илиев разплака Саня Борисова в Търси се по БТВ

От " Търси се " по БТВ я описаха по този начин:

" Тя е обаятелно красива, надарена, а пътят й към триумфа е посипан с внезапни амплитуди. След бурна обич, един брак и един бракоразвод с артиста и режисьор Ники Илиев през днешния ден двамата са най-близки другари, а даже споделят и общи креативен планове ".

След 12 години още веднъж в студиото на " Търси се... " бе актрисата, режисьор и продуцент Саня Борисова.

" Най-много болежка е имало в детството ми, най-щастлива съм сега ", сподели тя.

" По-спокойна и наясно със себе си се усещам, по-уверена. Много функции съвместявам. Най-трудното беше да играеш, да продуцираш и режисираш. Не мисля, че отново ще си го аргументи. Тръпката ми е да дирижирам. Най-трудно е да продуцираш в България ", сподели тя.

Аз съм признателна, че Ники имаше смелостта да постави завършек на връзките ни, които не вървяха. Аз си потеглих, само че по негово предпочитание. Това призна просълзената Саня Борисова за връзката и развода с Ники Илиев. Актрисата гостува в предаването „ Търси се " по Би Ти Ви.

Тя се просълзи, когато бе пуснат запис с Ники Илиев, в който той искрено приказва за връзката им.

Благодарна съм за раздялата с Ники Илиев, призна Саня Борисова.

 „ Аз поемам отговорност за нашата разлъка и още ме боли, че я нараних ", за първи път обществено призна той, съобщи. След раздялата двамата не престават да работят непрестанно дружно и те признаха, че имат мощна духовна връзка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР