От профила във Фейсбук на Георги Матеев Хранителните алергии и

...
От профила във Фейсбук на Георги Матеев Хранителните алергии и
Коментари Харесай

Козунак без глутен, захар, мляко и яйца. По-добре направи...козунак от кайма

От профила във Facebook на Георги Матеев

Хранителните алергии и непоносимости не са подбив работа и от ден на ден хора се сблъскват с този проблем. Но доста по-голям проблем от това е твърдоглавата кравешка непримиримост на БГ мамата, която е решила да направи таман баница, макар че детето ѝ има алергии към на практика всяка една съставна част в нея. Не може глутен, не може мляко, не може яйца. Обаче мама ще прави баница.

И аз ѝ споделям на мама " постави една пържола с едни картофи и не се излагай ", само че тя не та не. Баница ще прави, тъй като е Нова година. И търси предписания, купува някакви странни брашна и разнообразни фалшификати на сирене и на слепващи сътрудници. Накрая продуктите костват 10 пъти повече от елементарното и... резултатът е цялостен т*ш*к.

Сега таман попаднах на пост от една БГ мама, решила да прави великденски козунак на детето си, което не би трябвало да яде глутен, захар, мляко и яйца. Буквално всички съставки в козунака са му неразрешени, в това число и стафидите. Но тя ще прави козунак. Или " козунак ". И ѝ споделям - направи му козунак от кайма и не се занимавай с нелепости. Тя агресира, наскърбява се, блокира ме. Ми хубаво, чукай си главата. Само, апелирам те, показа с нас след това по какъв начин си направила великденските яйца без яйце.

... Каквото самичък си го направиш няма кой различен да ти го направи..

П.С. Разбира се майката не реагира по този начин нападателно на всичките " дружелюбни " нейни побратими по непримиримост и разсъдък, които в мненията ѝ оферират разнообразни предписания, които съдържат най-малко една от неразрешените съставки. Защото на всеки му е ясно, че КОЗУНАК без слепващ белтък (глутен, мляко, яйце) няма по какъв начин да се получи, само че.. Тя е решила да си чука главата и аз съм неприятния

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР