От полицията в Индия съобщиха, че са арестували студент по

...
От полицията в Индия съобщиха, че са арестували студент по
Коментари Харесай

Индийски студент по медицински грижи поставил ваксина на 30 души с една спринцовка

От полицията в Индия оповестиха, че са арестували студент по медицински грижи, който е употребявал една спринцовка, с цел да сложи ваксина против COVID-19 на повече от 30 възпитаници в Централна Индия.

Джитендра Ахирвар, който е бил подготвен от локалния здравен отдел да извършва стратегия за имунизиране, е бил задържан в област Сагар в щата Мадхя Прадеш.

Арестувахме мъжа. Той е сложил имунизацията, като е употребявал една спринцовка. Учениците, които са били имунизирани, са в сигурност, споделя пред Анадолската организация Тарун Наяк, полицейски чиновник в региона. 

Длъжностни лица обявиха, че случаят е станал в сряда предходната седмица по време на мегапрограма за имунизиране в гимназията.

Във видеоклип, който беше публикуван в обществените мрежи, Ахирвар съобщи, че не е отговорен. Той изяснява, че му е била дадена единствено една спринцовка, с цел да извърши имунизацията.

Главният доктор и здравен контрольор на регион Сагар доктор Девендра Госвами съобщи пред Анадолската организация, че отговорникът за имунизацията в региона също е отхвърлен от служба и се организира в допълнение следствие.

Според здравните инструкции за имунизация и лекарства се употребява спринцовка за еднократна приложимост, с цел да се предотврати разпространяването на заболявания, излъчени по кръвен път.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР