От няколко години знаем, че след големия успех на режисирания

...
От няколко години знаем, че след големия успех на режисирания
Коментари Харесай

Муфаса: Цар Лъв и тийзър на предисторията на Цар Лъв за Муфаса

От няколко години знаем, че след огромния триумф на режисирания от Джон Фавро " Цар Лъв " в бокс офиса Disney приготвя още един филм от света на Симба.

" Цар лъв " ще се снабди и с предистория

Disney още веднъж съумяха да ни изненадат прелестно

Но този път Симба въобще няма да бъде в картинката, тъй като " Муфаса: Цар Лъв " (Mufasa: The Lion King), както подсказва и името на кино лентата, ще се състредоточи върху неговия татко - Муфаса.

Филмът ще бъде предистория на " Цар Лъв " и ще ни опише повече за произхода на Муфаса и всички компликации, през които е минал. Disney най-сетне пуснаха и първи тийзър, който да насочи упованията ни.

Той, несъмнено, е фрагментарен и не можем да разберем доста съответни неща за историята, само че излиза наяве, че ще проследим пътя на Муфаса още от самото му раждане. И да, ще бъде изпълнено с доста завършения и напрегнати моменти.

Голямата смяна е, че Арън Пиер ще озвучи дребния Муфаса, до момента в който до момента тази задача се падаше на Джеймс Ърл Джоунс. Гласът на Келвин Харисън пък ще озвучи злия брат Скар. Добрата вест е, че Тимон и Пумба още веднъж ще са част от протичащото се в " Муфаса: Цар Лъв ".

" Цар лъв " сложи следващ връх за Disney

Милиардите валят

Те ше бъдат озвучени от Били Ейхнър и Сет Роугън, както беше и във кино лентата от 2019 година От тийзъра си вършим изводите, че ни чака доста реален и забавен филм. Премиерата на " Муфаса: Цар Лъв " е планувана за 20 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР