От началото на месец февруари Община Севлиево обяви прием на

...
От началото на месец февруари Община Севлиево обяви прием на
Коментари Харесай

Още четири двойки ще бъдат подпомогнати от Община Севлиево за ин витро процедури

От началото на месец февруари Община Севлиево разгласи банкет на документи за финансово подкрепяне на двойки с репродуктивни проблеми. Срокът за банкет на заявки е отворен, като такива ще се одобряват до привършване на финансовия запас, избран за тази бюджетна година.

От началото на март в деловодството на Общината са подадени общо 4 заявки от двойки, според Правилника за финансово подкрепяне на проучвания и процедури, свързани с асистирана репродукция за фамилии и лица с репродуктивни проблеми, живеещи на фамилни начала на територията на Община Севлиево.

Документацията, която са показали всички заявители, подхожда на условията и не са налице учредения за отвод, вследствие на което комисията с ръководител доктор Сюзан Месру Садъкова-Томева, утвърди кандидатурите на четирите двойки, а през днешния ден и Общински съвет - Севлиево гласоподава за подпомагането им.

Съгласно правилника, сумата, която ще се изплати е в размер на 2000 лева- за двойки подали документи за първи път и по 1500 леваза всяка двойка, кандидатствала за всеки идващ път.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР