От началото на март са образувани над 3100 досъдебни производства

...
От началото на март са образувани над 3100 досъдебни производства
Коментари Харесай

Министър Терзийски огласи тежки наказания за десетки хиляди нарушения на карантината ВИДЕО

От началото на март са формирани над 3100 досъдебни производства и към този момент има над 500 постановени присъди, които са пробация, условно отнемане от независимост, санкция и 1 или 2 присъди за интензивно отнемане на независимост. Това съобщи вътрешният министър Христо Терзийски на ексклузивен брифинг.

Ние със здравните управляващи продължаваме работа с една цел не разгръщане на тази болест.

Това, което постъпва на информация от министерството на опазването на здравето в границите на 2 часа информацията идва при нас и след това към този момент надлежно към районните инспектори.

"Освен актовете, като най-вече са за не носене на маски - над 23 000 са формирани, ние издаваме и полицейски разпоредби, тъй че жител, който несъзнателно нарушава тези разпоредби да се поправя ", разгласи Терзийски.
Призовавам жителите да съблюдават карантинните ограничения. Ние сформираме и актове, над 23 000 са формирани, главно за неносенето на маски ", добави Терзийски.

Той предизвести, че има заплаха дребните обитаеми места да останат без или с най-малък брой униформени, до момента в който се следи за спазването на карантината.

"От 13 март до 29 октомври актовете по член 209 от Закона за здравето са 23 894 ", заяви още Терзийски.

Само през вчерашния ден има формирани шест производства и над 180 акта за неносене на защитна маска. "Нашата цел не е да глобяваме жителите, а да вземат ограничения и да преустановят противоправното действие ", прикани жителите вътрешният министър.

Заповедта за потреблението на спрей от служителите на реда е издадена през 2006 година, а лицензът е до 2021 година "Нас марките не ни интересуват ", приключи Христо Терзийски.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР