От мечки, които махат на фотографите, до кенгурута и жребци,

...
От мечки, които махат на фотографите, до кенгурута и жребци,
Коментари Харесай

Ядосана птица, кенгуру, свирещо на въздушна китара и бухал, загубил желание за живот, се класират на финала на Comedy Wildlife Photography Awards

От мечки, които махат на фотографите, до кенгурута и жребци, танцуващи танго - премиите Comedy Wildlife Photography Awards 2023 улавят някои от най-невероятните моменти на Майката природа.

Конкурсът, отворен гратис за фенове и професионални фотографи, отпразнува чистото забавление на естествения свят, като в същото време акцентира нуждата от отбрана на тази невероятна дива природа.

Конкурсът е учреден от Пол Джойнсън-Хикс MBE и Том Сълам през 2015 година и се е трансформирал в знаменит конкурс, чиито фотоси се виждат от милиони хора всяка година.

Тазгодишните финалисти към този момент са оповестени и на изложбата са показани най-различни същества - от летящи тюлени до комплицирани водни кончета.

Тук MailOnline преглежда кандидатите, които се борят за огромната премия, обяснени от някои от невероятните фотографи, които са снимали невероятните изражения на животните.

 width=

Спор от Яцек Станкевич от Краков, Полша: " Улових тази сцена, до момента в който следих птици в Беловежката гора. Младата Зеленика към момента се хранеше от родителите си. От време на време обаче птиците изглеждаха като в спор. Приятелите ми поясняват тази сцена по два метода: Младо непослушно дете спори с родител. Или пък едното дете оповестява на родителя, че брат му е направил нещо неправилно: " Виж, той счупи стъклото на прозореца ".

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР