От Кришн КаушикНОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) - Командоси от индийския флот

...
От Кришн КаушикНОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) - Командоси от индийския флот
Коментари Харесай

Индия прихвана отвлечен плаващ под флаг на Либерия кораб в Арабско море, каза флотът

От Кришн Каушик

НОВО ДЕЛХИ (Ройтерс) - Командоси от индийския флот се качиха на похитен транспортен съд под байрак на Либерия в Арабско море и в този момент правят интервенции по " хигиенизиране ", сподели флотът в петък, без да дава повече детайлности.

Военен транспортен съд на индийския флот прихвана MV Lila Norfolk в петък следобяд, по-малко от ден откакто флотата получи новината, че е бил похитен край крайбрежията на Сомалия в Северно Арабско море.

В последната си информация за случая организацията за морски търговски интервенции на Обединеното кралство (UKMTO) сподели, че на борда на кораба не са открити неупълномощени лица от военни сили и целият екипаж е в сигурност и е регистриран. „ Корабът напуща региона “, се споделя в известието.

Поне 15 индийски членове на екипажа са били на борда на кораба, който е бил похитен покрай крайбрежията на Сомалия и военноморските сили са получили информация за това в четвъртък вечерта, индийски осведомителна организация ANI, в която Ройтерс има миноритарен дял, заяви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР