От днес, за седми път, във Варна започва най-горещият летен

...
От днес, за седми път, във Варна започва най-горещият летен
Коментари Харесай

Горещи латино танци превземат Варна

От през днешния ден, за седми път, във Варна стартира най-горещият летен фестивал отдаден на карибските танци - SUMMER SALSA FEST.

Очакват ви 4 дни навън със шоу стратегии, плажни латино фиести, танцови празненства и уроци в стиловете салса, регетон, меренге, бачата, ча-ча, кизомба, афро румба и други. Специални посетители са международно известните звезди: Jefferson и Adrianita – международни първенци по салса от Колумбия. Lieb и Sara – Eдни от най-атрактивните, магнетични, завладяващи със своя сексапил кубински звезди. Yami & Marta - Световно известни актьори от Франция, инструктори по новия и все по по-полярен танц кизомба. Carlos Espinosa и Maria Angeles – международно известни преподаватели на Bachata Sensual, които за първи път ще идват в България. Участие ще вземат съвсем всички салса школи и звезди в България, както и танцьори от Испания, Италия, Румъния, Турция, Украйна, Русия и други страни.

Фестивалът стартира през днешния ден от 19:00 часа, на Слънчевата площадка под пантеона с Lieb J и неговата партньорка. В продължение на 2 часа те ще изнесат безвъзмездни уроци, анимации и шоу подобаващи за начинаещи и за напреднали. Домакин на шоу стратегиите, празненствата и уроците е Варненският свободен университет " Черноризец Храбър “, а плажните фиести ще бъдат в най-южната част на плаж Кабакум.

Програма:

10:00 ч. – Уроци (събота и неделя)

13:00 ч. – Плажна латино фиеста (събота и неделя)

18:00 ч. – Уроци (събота и неделя)

22:00 ч. – Шоу стратегия (петък, събота и неделя)

23:30 ч. – Салса празненство с танци до зори (петък, събота и неделя)

Събитието е проведено от Танцова школа " Маламбо “, с финансовата поддръжка на Фонд " Култура " към Община Варна.

Елате, тъй като този фестивал е на международно равнище! Елате, с цел да се докоснете до звездите и да се забавлявате с тях! - Те ще бъдат част от празненствата, шоу стратегиите, уроците и плажните фиести. Елате, с цел да изпитате достоверната латино страст, приканват уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР