От днес официално пътуващата изложба на Филип Морис България е

...
От днес официално пътуващата изложба на Филип Морис България е
Коментари Харесай

Кампания "ПромениКартинката" на Филип Морис-България в Хасково

От през днешния ден публично пътуващата галерия на Филип Морис България е в Хасково. Тя е експонирана в центъра на града и се осъществя със съдействието на Община Хасково и медийното партньорство на в. " Марица ".
 
Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави основателите за концепцията да се приказва със угриженост и отговорност за огромния проблем със замърсяването на градската среда с цигарени угарки.
 
 Кметът на Хасково Станислав Дечев Кметът на Хасково Станислав Дечев Източник: Община Хасково
" Хасково е чист град и ние поставяме големи старания, с цел да го вършим все по-приветлив. За да " променим картинката " обаче ние би трябвало да се грижим за градските пространства, както се грижим за непорочност в домовете си. Защото Хасково е нашият дом. И аз имам вяра, че по-голямата част от хората, които живеят тук мислят като мен ", сподели още Дечев.
 
" Пожелавам Ви триумф и се надявам на хубаво време през идващите дни, с цел да могат посланията на тази галерия да доближат до повече хора ", добави Станислав Дечев.
 
 Кампания Кампания " ПромениКартинката " на Филип Морис-България в Хасково Източник: Община Хасково
Замърсяването с цигарени фасове е международен проблем. Всяка секунда десетки хиляди фасове се изхвърлят и замърсяват околната среда. Това е проблем, който визира всички ни. Трябва да действаме в този момент. Нека обединим напъните си и дружно да почистим планетата си от боклука. Земята не е пепелник, споделят от Филип Морис България.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР