От днес до 17.05.2024 г. ще бъдат въведени мерки за

...
От днес до 17.05.2024 г. ще бъдат въведени мерки за
Коментари Харесай

Ограничават движението на пътя Пещера - Свети Константин

От през днешния ден до 17.05.2024 година ще бъдат въведени ограничения за краткотрайна организация на придвижването в община Пещера, оповестиха от локалната администрация. Това се постанова по отношение на осъществяване на втория стадий от осъществяване на плана за реорганизация на общинския път гр.Пещера – с.Свети Константин.

Движението на моторни транспортни средства при осъществяване на строителните работи в сектора от км 8+470 до км 0+000 ще се реализира с пропускателен режим в двете направления. Движението няма да бъде отбивано.

От 08.00 до 18.00 часа, пътят ще бъде затворен за тежкотоварни транспортни средства над 12 тона.

При полагане на износващия слой ще се прави регулярно затваряне напълно на секторите от пътното платно в двете направления.

В посочения интервал, пътуващите могат да употребяват различен маршрут за прекосяване – през път ІІ-37 – гр.Батак –язовир Батак-село Свети Константин и през гр.Пещера или разклона за хижа Добра вода-село Дебръщица-Пазарджик.

Общинска администрация приканва, за обезпечаване сигурност на участниците в придвижването по общинския път да се съблюдават всички ограничавания, въведени с краткотрайната организация на придвижването.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР