От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова

...
От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова
Коментари Харесай

Арена Бургас ще е домакин на световната купа по спортна акробатика

От десетилетия градът ни не е бил хазаин на толкоз мощен шампионат по акробатика

В интервала 10-12 май в зала „ Арена Бургас “ ще се организира Световна купа и Международен шампионат „ Burgas International Acro cup 2024 “ с присъединяване на 700 състезатели от 17 страни. От десетилетия градът ни не е бил хазаин на толкоз мощен шампионат по акробатика. Това събитие носи позитиви както за Бургас, по този начин и за развиването на този спорт. Входът за искащите да гледат надпреварата е свободен.

Организатори на шампионата са Българска федерация по спортна акробатика, клуб по спортна акробатика “Черноморец ” и Община Бургас. Участниците са от Армения, Азербайджан, Австралия, Белгия, България, Германия, Англия, Ирландия, Израел, Казахстан, Канада, Молдова, Полша, Словакия, Испания, Украйна, Съединени американски щати. Техни представители посетиха през днешния ден Общината за техническа конференция. От името на кмета Николов ги поздравиха неговият заместител Манол Тодоров и Веселина Деведжиева – шеф отдел „ Спорт “.

„ Горди сме, че одобряваме в Бургас шампионат от подобен сан. Надявам се да намерите време и да разгледате красивия ни град. Желая на всички да реализират резултатите, за които са упражнявали, и да избегнат травмите! “, сподели Манол Тодоров.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР