От депутат гъбар става, но от всеки гъбар депутат става

...
От депутат гъбар става, но от всеки гъбар депутат става
Коментари Харесай

Кутев: От депутат гъбар става, но от всеки гъбар депутат става ли?

" От народен представител гъбар става, само че от всеки гъбар народен представител става ли? " , попита метафорично националният представител от Българска социалистическа партия в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Той изрази мнение, че е " нелепост да се затваря Народното събрание ", в случай че ковид влезе там. По думите на Кутев, депутатите би трябвало да работят даже по време на война. Той съобщи, че Българска социалистическа партия е подготвена да се сплоти с други партии по тематиката за оправянето с COVID-19, само че се желае някой да стартира разговора с левицата.
Кутев разяснява митингите и идните през март парламентарни избори още веднъж с метафора: " При гъбите, човек като отреже гъбата въздейства единствено върху нея, само че в политиката не е по този начин " . За президента на България Румен Радев депутатът призна, че президентът задоволително ясно е посочил лявата си политическа ориентировка и " има за какво да бъде подсилен " от Българска социалистическа партия на идващите президентски избори у нас следващата година.
 Антон Кутев: Пред Българска социалистическа партия има една цел - 1 млн. гласа на изборите Антон Кутев: Пред Българска социалистическа партия има една цел - 1 млн. гласа на изборите
Оттук нататък пред Българска социалистическа партия има една единствена цел – спечелването на парламентарните избори. Това в действителност значи „ не по-малк...
" Не изключвам да има и друго име. Може да не е Румен Радев претендентът. Но не бих се заиграл с сходни благоприятни условия. Той има капацитет. Разединяването обаче на негови симпатизанти и на такива, за Българска социалистическа партия ще донесе загуба и за двете страни ", съобщи Антон Кутев. Според него, се разходват средства, които " ще тежат на поколенията ". " Милиарди отиват за въоръжение а коронакризата е по-сериозен проблем от F-16 или санирането. Задлъжняваме доста и се харчат едни пари предизборно ", съобщи в края на диалога депутатът от левицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР