От “Аз Вярвам и Помагам съобщиха за медия “Нова Варна,

...
От “Аз Вярвам и Помагам съобщиха за медия “Нова Варна,
Коментари Харесай

Готви се поредно мащабно събиране на капачки и стотинки във Варна, в помощ на бебета и деца

От “Аз Вярвам и Помагам ” оповестиха за медия “Нова Варна ”, че през септември ще се организира следващо огромно събиране на капачки и стотинки във Варна. Това ще се случи на 30.09.2022 година (събота) от 09:00 ч. до 14:00 ч. пред Катедралата в град Варна, в помощ събирането 500 000 лева.Целта е с тези 500 000 лева да се закупят:
– Първият в България напълно оборудван мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам ” в помощ обикалянето на градове и села и събирането на повече кръв за хиляди пациенти, който ще дарим на РЦТХ – Варна – ИЗПЪЛНЕНА КАУЗА!
– Втората Детска/неонатална кола за спешна помощ “Аз Вярвам и Помагам ” в помощ на хиляди бебета, която ще дарим в СБАГАЛ “Проф. Д-р Д. Стаматов – Варна ”;– Закупуването на здравна инсталация и съоръжение за отделението по Детка хирургия в МБАЛ “Св. Анна – Варна ”, където се оперират и лекуват хиляди бебета и деца от 0 година до 18г.
След големия триумф и постигането на цел 1, а точно закупуването на Първия в България напълно оборудван мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам ”, организатроите приканват всички искащи да оказват помощ и за реализирането на цел номер 2 и цел номер 3.
Подготвя се най-големия благотворителен базар, който в миналото “Аз Вярвам и Помагам ” са организирали. Ще има редица извънредно красиви и стойностни продукти и артикули с идея.
Ще има чаши, ключодържатели, магнити с визията на Детската кола за спешна помощ и визията на Първия в България Мобилният пункт за кръводаряване, които са създадени в лимитирана серия. Ще има от всички артикули с идея като вода, солети, кускус, юфка, детски солети, самун с идея, стикери за кола и още доста други неща.
Моля да се обърне внимание на няколко значими неща:
– Капачките би трябвало да бъдат предадени в торби, чували или кашони, само че НЕ и в туби;
– По време на събитието ще се събират и стотинки от 0,01лв, 0,02 лева, 0,05 лева, 0,10 лева, 0,20 лева, 0,50 лева, 1 лева и 2 лева.;
– Стотинките НЕ би трябвало да бъдат сортирани по номинална стойност и може да бъдат в обща торбичка, буркан или различен здрав съд;
– Капачките и стотинките би трябвало да се предадат ОТДЕЛНО едно от друго;
– По време на събитието ще има благотворителен дарителски базар на който ще се оферират рекламни материали (чаши, тениски, магнити, ключодържатели, ароматизатори, вода с идея, солети кускус и юфка с идея и други) с логото на акцията в помощ за събирането на повече средства;
– На площада ще има и дарителски кутии, където всеки, който желае ще може да подари и хартиени банкноти в помощ на самодейността.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР