От Агенция Пътна инфраструктура предприемат мерки за укрепване на участъка

...
От Агенция Пътна инфраструктура предприемат мерки за укрепване на участъка
Коментари Харесай

Започва укрепване на участъка от пътя Копривщица - Стрелча, пропаднал от наводненията

От Агенция " Пътна инфраструктура " подхващат ограничения за подсилване на сектора от пътя Копривщица - Стрелча, пропаднал от проливните дъждове и наводненията. Предстои подготовката на документи за оповестяването на социална поръчка на планиране и осъществяване на ремонтно-възстановителни работи на правата, оповестиха от пътната организация.

Компрометираното трасе е при 21-ви км на третокласния път и обгръща пътния откос и част от пътното платно. Това постанова да бъдат подхванати укрепително-възстановителни работи на близо 60 метра от платното. По първични планирани оценки ремонтните действия ще са за към 400 хиляди лв.. Третокласният път обезпечава връзката на Подбалканския път с област Пазарджик и е съществена връзка за жителите на Копривщица с Пазарджишка и Пловдивска област.

Около 40 чиновници на Националното тол ръководство и на АПИ оказват помощ в отстраняването на повредите по пътищата в селата в Карловско. Специализирана техника на пътноподдържащите компании взе участие в разчистването на вредите след наводнението.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР