От 18 декември Емил Кошлуков ще оглави дирекция Програма БНТ1“

...
От 18 декември Емил Кошлуков ще оглави дирекция Програма БНТ1“
Коментари Харесай

Емил Кошлуков заема поста на програмен директор на БНТ1 от 18 декември

От 18 декември Емил Кошлуков ще оглави дирекция „ Програма БНТ1 “ на публичната медия. Като програмен шеф, той ще отговоря за стратегическото обмисляне на главния канал на Българска национална телевизия.

 © Българска телеграфна агенция / Архив
Дирекцията включва два от основните продуцентски центрове, които развиват както вътрешния капацитет на малкия екран, по този начин и привличането на самостоятелни външни продуценти.
Константин Каменаров, общоприет шеф на Българската национална телевизя: Емил Кошлуков потвърди, че има съвременна визия за публичната телевизия, освен това го направи намерено и обществено. Не е наложително съперниците да са и противници. Присъединяването на мощни персони с професионални качества е приоритет за Българска национална телевизия.

 Емил Кошлуков предлага по-голямо присъединяване на феновете в Българска национална телевизия Емил Кошлуков предлага по-голямо присъединяване на феновете в Българска национална телевизия
Приключи чуването на последния претендент за общоприет шеф на Българска национална телевизия пред Съвета за електронни медии. В концепцията си и последвалите въпроси Емил...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР