От 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор

...
От 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за жестокото убийство на баща от син край Сливен

От 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна може да получи 25-годишният Юлиян за убийството на 58-годишния си татко в Сливенско.

, жестокото закононарушение е осъществено по време на лов на риба на 5 октомври. Убиецът е арестуван, а при ареста му тестът за приложимост на опиати дала позитивен резултат за метаамфетамин, написа " ".

Юлиян И. и 58-годишният му татко са от Сливен. Отишли да хвърлят въдици в изкуствените езера сред сливенските села Чокоба и Крушаре дружно с компания. Към 13 часа приятелите подали сигнал в полицията.

При огледа се открило, че безжизненото тяло на бащата е захвърлено във водоема. Извършителят съумял да прегази реката и опитал да се укрие. За по-малко от два часа той бил открит и арестуван, сподели зам.-директорът на ОДМВР комисар Веселин Василев.

Какво се е случило до изкуственото езеро, занапред се обяснява. Твърди се, че сред бащата и синът избухнала кавга, двамата се сбили и младият мъж, който до неотдавна работел като готвач, размазал с камъни главата на родителя си.

В компанията била и по-малката щерка на жертвата. Тя и приятелите обаче се намирали настрана от мястото, където се разиграла жестоката сцена.

Цялото семейство живеели дружно в Сливен. Синът в никакъв случай не е имал престъпни прояви. До наскоро работел като готвач в заведение в града. Отскоро бил незает.

"На лицето ще бъде предявено обвиняване за осъществено ликвидиране от наследник на татко, което се квалифицира като закононарушение по член 116, алинея 1 т. 3 от Наказателния кодекс и се санкционира по-тежко от убийството по член 115. Наказанието, което законодателят е планувал е отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор и пожизнен затвор без подмяна ", съобщи представителят на прокуратурата Ваня Белева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР