От 07 юли започват (всеки вторник) полети по сезонната самолетна

...
От 07 юли започват (всеки вторник) полети по сезонната самолетна
Коментари Харесай

Започват полети на самолетна линия Варна-Лодз

 От 07 юли стартират (всеки вторник) полети по сезонната самолетна линия Варна – Лодз  в Полша. Вероятно през август ще има полети и всеки петък.

Лятно време до Бургас летят седмично най-малко 15 линейни самолета от Полша, а до Варна – за цяло лято нямаше нито един. Миналото лято полската ЛОТ откри седмична линия Варшава - Варна, обаче цените на билетите по никакъв начин не бяха " туристически “. А цените по линията Варна - Лодз са " туристически “. Още от зимата се продават билети. 

Лодз е огромен град, ситуиран съвсем в средата на Полша. От там до Варшава е на " една крачка “. Краков, Катовице, Вроцлав, Познан, Торун, Люблин са на по 200-250 км. А полските автомагистрали са положителни като немските, бързо се пътува.

Линията Варна-Лодз се обслужва от варненска самолетна компания със аероплан Boeing 737-500. Авиокомпанията не е нова, тя и по-рано е летяла до Полша само че с чартърни полети. Собствениците на самолетната компания са сътрудници второ потомство в туризма. Освен до Полша, това лято те ще летят и до Германия, Австрия и други европейски страни.

А пък ние да си помечтаем, по кое време от Варна до Полша ще има и целогодишна самолетна линия. Каквито към този момент има до много европейски страни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР