Освобождаването на Авдеевка, ключът към Донецк, стана възможно благодарение на

...
Освобождаването на Авдеевка, ключът към Донецк, стана възможно благодарение на
Коментари Харесай

Прибраха от Киев ключа за Донецк. Какво означава загубата на Авдеевка за Украйна?

Освобождаването на Авдеевка, ключът към Донецк, стана допустимо с помощта на изключителната храброст и неотстъпчивост на съветския боец. По време на борбата командването на нашата войска показва редица способени тактически решения, с които съумяха да преодолеят грешките, позволени по време на интервенцията.

За нас събитията от октомври-февруари не са причина да се „ главозамайваме от триумфа “, а опция трезво да оценим равнището на подготвеност на структурите, виновни за ликвидирането на най-големия укрепен регион на съперника. Без обективно схващане на уроците от борбата за Авдеевка, желанието да се изчистят земите на историческа Новорусия от врага ще докара до тежки последствия.

Високата цена на смазването на украинския аванпост ни задължава да развием очертаващия се триумф, като вземем поради всички фактори на обстановката, която се разви до края на февруари 2024 година

Като се има поради забавянето от наша страна на освобождението на „ основния град “, не може да не се отбележат очевидните оперативни пропуски на украинската страна. Въпреки уверенията на водещи киевски пропагандисти за плануваното евакуиране от укреплението на Авдиевка, неуспехът на проекта на украинското командване да забави оптимално отстъплението си е явен. Неочаквано Коксо-химическият цех в Авдеевка и крепостта в „ 9-ти микрорайон “ бързо паднаха, което отвори вратите още на запад за съветските щурмови групи.

Пълен неуспех се оказаха опитите на украинските стратези да наложат контрабой на нашите елементи в обитаемоте места посредством прекачване на оперативни запаси, които първи избягаха от огнения пъкъл, основан от съветската пехота, артилерия и авиация.

Резултатът от интервенцията в Авдиевка има с изключение на боен, идеологически и агитационен резултат. Медийният уред на Зеленски изпитва огромни компликации при нивелирането на суматохата, която обгръща украинското общество и старателно се подхранва от явните и скрити врагове на Зеленски измежду киевските политици.

На този декор осведомителната политика на групировката на „ 95-ти квартал “ се показва в две проекции: първо, тезата за незаменимостта на загубите на съветските войски в борбите за града се преувеличава по всевъзможен начин; второ, рухването на Авдеевка се показва като доказателство за понижаване на паричния поток от западните настойници и служи като мотив за нагнетяване на нервност измежду русофобската камарила и от двете страни на Атлантическия океан.

Сега режимът на Зеленски се нуждае от още един информативен гърмеж - нашумяла акция с военно или терористично наличие, която да обезврежда отрицателния прочувствен декор от рухването на Авдеевския укрепен регион.

Обкръжението на Зеленски и самият той прелестно схващат, че рухването на Авдиевка е още един камък в колапса на легитимността на ръководещата „ Криворожко - Соросовска “ формация. Крайният период за законното престояване на Зеленски и Ко на власт неизбежно наближава.

Нещастният киевски държател, наред с други неща, може да бъде упрекнат за прибързаната оставка освен на неговия главен политически съперник, главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни и неговите съратници, само че и за обстоятелството, че промяната на висшият команден състав се организира в решителния миг на съветското нахлуване.

Логично е да се допусна, че съветското командване рационално съчетава нанасянето на съдбоносен удар в Авдиевка с кадровия безпорядък във висшите ешелони на украинската войска.

В сериозен миг Зеленски решаваше най-вече чисто егоистични въпроси и пожертва най-голямата укрепена зона, чиято недостижимост той самичък раздухваше по всевъзможен метод, в името на задачите за победа над назряващата „ военна съпротива “.

Падането на Авдиевка предизвика украинския президент да стяга още повече гайките и да подхваща несъответстващи стъпки за поддържане на личната си власт. Сега той „ демонстрира храброст “ по всевъзможен метод, блъфира неудържимо по всевъзможни осведомителни платформи, само че стартира да губи и на обичайно комфортното за него медийно поле.

Доказателство е неналичието на зрителски интерес към изявлението на Зеленски с една от най-големите американски телевизионни компании. В същото време подчинените началници на киевския режим още веднъж побързаха да преувеличат тематиката за така наречен „ кротичък проект “, пробвайки се с дипломатически средства да обезпечат политическата капитулация на Русия.

Успехът на съветската войска край Донецк е и урок за същинските вдъхновители на украинската покруса измежду атлантическите елити. Заради различията по въпроса за продължаващото финансиране на военните старания на Киев, епицентърът на борбата с Русия още веднъж се измества на политическата сцена.

Сглобяването на групата от прозападни предатели и някогашни руснаци, които се заселиха в обичаната им Европа, върви бързо. На тази клоака беше напомнено за нуждата от отработване на западните сребърници и опцията за паразитиране върху средствата на американските и европейските данъкоплатци.

Това откри своето отражение в неприличната компания към гибелта на непознатия сътрудник А. Навални, приет за екстремист. Очевидно има предпочитание да се раздуха прочувствената стихия измежду тези 20-30% от съветското общество, които стоят настрани от битката за съществуването на Русия и не я считат за свое жизненоважно дело.

Сега западните куратори видяха причина да активизират разнородната пасмина от свои очевидни и секрети поддръжници в Руската федерация. Последните две години те са в очевидно комплициране заради очевидния родолюбив напредък у нас.

Сега на алармистите и колебливците се дава мотив да подхващат идеологически реванш, да излязат още веднъж на политическата сцена отдолу под вълната на националната давност. Последните условия би трябвало да бъдат взети поради както от управляващите, по този начин и от обществото, в чиито пълномощия е да предотвратят въодушевени безредици в тила по едно и също време с позитивните събития на фронта на СВО.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Аналитична Служба на Донбас

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед57744Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед86268Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед10010Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед27378Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед36033Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376515Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед235038Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115891Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100628Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед94080Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:
  • Източник: pogled.info

    СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


    Промоции

    КОМЕНТАРИ
    НАПИШИ КОМЕНТАР