Осветителят на продукцията Rust заведе дело срещу Алек Болдуин и

...
Осветителят на продукцията Rust заведе дело срещу Алек Болдуин и
Коментари Харесай

Осветител заведе дело срещу Алек Болдуин и негови колеги за фаталния изстрел на снимачната площадка

Осветителят на продукцията " Rust " заведе дело против Алек Болдуин и продуцентите за съдбовния изстрел, умъртвил операторката Халина Хъчинс на снимачната площадка на уестърна в Ню Мексико, оповестиха международните осведомителни организации. Трагичният случай стана на 22 октомври, когато по време на фотоси Болдун създал несъзнателно изстрел при снимане на сцена, оказал се съдбовен на Халина Хъчинс. Тогава беше ранен и режисьорът на кино лентата, за благополучие, без заплаха за живота. Впоследствие стана ясно, че в реквизитния револвер, даден на Болдуин за снимане на сцена, по неразбираеми и досега аргументи е имало военен патрон.

Жалбата, подадена от осветителя не е във връзка гибелта на операторката. В нея се показва, че заради немарливост ищецътСерж Светной  е претърпял " тежък прочувствен дистрес ", който ще го преследва постоянно. В желае си той е показал, че патронът, умъртвил близката му другарка Хъчинс на 21 октомври, едвам не е  засегнал и него, и че той държал главата на операторката в последните мигове от живота й. Делото, заведено в Лос Анджелис, е против повече от двадесет души, измежду които и Алек Болдуин, звездата на кино лентата и негов продуцент, Дейвид Холс, асистент-режисьор, подал оръжието на Болдуин и Хана Гутерес Рийд, която отговаряла за оръжията на снимачната площадка.

" Изобщо не е трябвало да има същински боеприпаси на снимачната площадка ", сподели на конференция Гари Дордик, юрист на Светной. В същото време, юристът на служителката от снимачния екип, отговаряща за оръжията на снимачната площадка Хана Гутерес Рийд отстоява тезата, че клиентката му е жертва на заложен капан. " Ние сме уверени, че това е бойкот ", и че на Хана е заложен капан. ", съобщи той и добави, че съгласно клиентката му мястото на престъплението е било манипулирано, преди да пристигна полицията.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР