Осветителят на продукцията Rust'' заведе дело срещу Алек Болдуин и

...
Осветителят на продукцията Rust'' заведе дело срещу Алек Болдуин и
Коментари Харесай

Осветител заведе дело срещу Алек Болдуин след фаталния инцидент

Осветителят на продукцията " Rust'' заведе дело против Алек Болдуин и продуцентите за съдбовния изстрел, умъртвил операторката Халина Хъчинс на снимачната площадка на уестърна в Ню Мексико, оповестиха осведомителните организации.

В жалбата се показва, че заради немарливост ищецът е претърпял " тежък прочувствен дистрес ", който ще го преследва постоянно.

Серж Светной е показал в желае, че патронът, умъртвил близката му другарка Хъчинс на 21 октомври, едвам не засегнал и него, и че той държал главата на операторката в последните мигове от живота ѝ.

" Изобщо не е трябвало да има същински боеприпаси на снимачната площадка ", сподели на конференция Гари Дордик, юрист на Светной.

Делото, заведено в Лос Анджелис, е против повече от двадесет души, измежду които и Алек Болдуин, звездата на кино лентата и негов продуцент, Дейвид Холс, асистент-режисьор, подал оръжието на Болдуин и Хана Гутерес Рийд, която отговаряла за оръжията на снимачната площадка.

Междувременно юристът на Хана Гутерес Рийд съобщи: " ние сме уверени, че това е бойкот ", и че на Хана е заложен капан. Той добави, че съгласно клиентката му мястото на престъплението е било манипулирано, преди да пристигна полицията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР