Оставките на всички областни управители е ясен знак за голямото

...
Оставките на всички областни управители е ясен знак за голямото
Коментари Харесай

Оставките на областни управители са знак за политическото разделение у нас, смята антрополог

Оставките на всички регионални шефове е явен знак за огромното политическо разделяне, както в Народното събрание, по този начин и сред политическите сили и политическите артисти, като това включва и президента. Това сподели в студиото на Euronews PrimeTime антропологът доктор Мина Христова.

Ако казусът със сформиране на държавно управление беше преодолян, в този момент следват голям брой други. Целта съгласно мен е да бъде спъната работата на новото държавно управление, като концепцията е да бъде париран целият политически развой от локалната власт до Народното събрание, сподели още Христова.
Президентът съумя да натрупа извънредно доста положителна сила през последните години, въпреки че за последните месеци загуби част от нея. Няма да се изненадам да има личен политически план.
Любопитно сега е, че цялото общество е ориентирано към политическата сфера – нещо, което ми се коства, че не се е случвало от доста дълго време. Опитвам се да остана оптимист, че в последна сметка ще има конституционна промяна. Винаги сме знаели, че политиката, както и правната система са доста обвързани, само че в този момент това доста се вижда. Надявам се, че няма да има повсеместен разпад, само че евентуално дадени персони ще подлежат на санкции и на следствия, позволи доктор Мина Христова. По думите ѝ това би могло да продължи според от мотивацията на засегнатите, само че нескрито ще излязат доста неща, ще се разрушат и доста взаимоотношения, за които обществеността не е имала визия.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР