Основателят на Mindscapes с над 20 години опит в рекламната

...
Основателят на Mindscapes с над 20 години опит в рекламната
Коментари Харесай

Консултант на Google, режисьор и музикален продуцент са новите попълнения сред лекторите на ФАРА 2021

Основателят на Mindscapes с над 20 години опит в рекламната промишленост с клиенти като Гугъл, Nestle, Coca-Cola – Йонатан Доминиц, режисьорът и сценарист на отличения със 139 награди  пълнометражен филм „ Шибил “ – Никола Бозаджиев, и създателят и ръководещ шеф на една от най-успешните музикални компании у нас – Станислава Армутлиева, се причисляват към лекторите на двадесетото издание на фестивала на изобретателната промишленост в България – ФАРА 2021.  

FARA UNUSUAL 2021 ще се организира от 8 до 11 септември , като за първи път от 2000 година насам Фестивалът ще събере в столицата експертите от информационния отрасъл. Лекционният панел е в програмата на събитието на 10 септември , а достъп до Фестивала ще имат единствено гости с акредитации.

Пълна информация за цени, периоди и условия за акредитации за събитието е оповестена на.





Йонатан Доминиц е създател на Mindscapes, инструктор и водач на планове за креативно рационализиране и нововъведения за рекламни организации и компании. През последните години организациите, подготвени от Mindscapes и работещи по техните способи, са спечелили повече от 25 награди на Cannes Lions, в това число Grand Prix.

Йонатан е управлявал персонално голям брой планове по разнообразни акции из водещите международни рекламни организации: от Съединени американски щати и Европа до Япония и Китай. Той постоянно е канен да води образования и е главен преподавател на Cannes Lions, Eurobest, Spikes Asia и други фестивали за креативност. Темата на Йонатан Доминиц за тазгодишното издание на ФАРА ще бъде:  The rules behind Breaking creativity rules .

Никола Бозаджиев гостува на FARA UNUSUAL 2021 като режисьор и сценарист с дебютния си пълнометражен филм „ Шибил “, донесъл на него, на екипа и страната ни международно самопризнание със 139 награди в 51 страни на 6 континента. Включително международната „ Реми “ премия, която подрежда кино дебюта на Никола до тези на имена като Стивън Спилбърг, Джордж Лукас, Ридли Скот, Братя Коен, Дейвид Линч, Оливър Стоун и други.

Той дефинира „ Шибил “ като началото на придвижване, чиято цел е възраждането на сетивата на индивида и смелостта да бъдеш подобен. Или несъмнено в три думи – негова цел е „ Киното на сетивата “. Никола ще приказва на тематика:  Мечтите са основани, с цел да се сбъдват .



Станислава Армутлиева е създател и ръководещ шеф на някои от най-успешните музикални компании у нас - Вирджиния Рекърдс, Вирджиния Пъблишинг, Анимато Мюзик, Анимато Мюзик Пъблишинг, които се занимават с всички действия в региона на музикалния бизнес – продуциране, менажиране и администриране на авторски и сродни на авторските права, маркетинг на музикални артикули и събития, физическа и цифрова дистрибуция на аудио и видео записи, посланичество на някои от най-големите международни музикални каталози за България и други.  Тема ѝ в границите на лекционния панел ще бъде:  Всичко, което би трябвало да знаете за свързването на музика с реклама .

ФАРА 2021 събира още веднъж дружно рекламната общественост с помощта на мощната поддръжка от Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо .

Събитието се организира в границите на Sofia Summer Fest.

За повече информация следете

Ако имате въпроси, изпратете своето питане до екипа на БАКА на e-mail:.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР