Основателката на Академия Щастлив живот“ Стояна Нацева спечели наградата Мисис

...
Основателката на Академия Щастлив живот“ Стояна Нацева спечели наградата Мисис
Коментари Харесай

Авторка на бестселъри с награда от Мисис Дама на годината

Основателката на Академия „ Щастлив живот “ Стояна Нацева завоюва премията „ Мисис Дама на годината “ 2022 в категория „ Будител “. Гала вечерта на състезанието, проведен от Меги Савова, събра в зала „ Монтесито “  успешни дами, построили кариера и име в разнообразни области.

Това е втори приз за Стояна Нацева в границите на няколко дни – на 18 март тя получи най-вече номинации от публиката и бе отличена с огромната годишна премия за женско предприемачество „ Златно токче “. Този двоен триумф отбелязва нейните впечатляващи достижения като водач в областта на личностното развиване у нас; Академия „ Щастлив живот “ има над 280 000 почитатели във Facebook, Стояна е издирван съветник и създател на бестселърите „ Живот без страхове “, „ Силата на рода “, „ Правилата на царицата “, „ Живей в обилие “, „ Енергия: Презареждане “ „ Бъди центърът на своята галактика “.

Ето по какъв начин разяснява тя следващото самопризнание: „ Щастлива съм, че това, което върша, се вижда и прави оценка. Особено ме радва фактът, че довечера ме отличиха в категория „ Будител “. Да събуждам увереността, че всеки човек е извор на сила и оптимизъм, че е в неговите благоприятни условия да живее щастливо посредством амнистия, признателност и обич, е моята най-важна задача! “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР