Осмина български джудисти ще участват на турнира от сериите Гран

...
Осмина български джудисти ще участват на турнира от сериите Гран
Коментари Харесай

Осмина български джудисти на Гран При в Рабат

Осмина български джудисти ще вземат участие на шампионата от сериите Гран При в Рабат (Мароко) от 6 до 8 март. Честта на родината ни в Мароко ще пазят двама състезатели в категория до 60 кг - европейският медалист Янислав Герчев и носителят на бронзов международен орден в самбото Борислав Янаков. При 66-килограмовите Божидар Темелков ще се опита да натрупа още точки по пътя към олимпийска квота за Токио това лято, откакто предходната седмица малко не му доближи да завоюва бронз на Световната купа в Дюселдорф (б.а. приключи пети).

В категория до 73 кг на татамито излиза 19-годишният Марк Христов, който също се показа мощно на Големия шлем в Дюселдорф. При 81-килограмовите ще взе участие европейският сребърен медалист за 2019 година и притежател на международната купа за военни през предходната година Ивайло Иванов.

В категория до 100 кг България също ще има двама състезатели - това са първият и вторият от Европейската отворена купа в София при започване на месеца - Борис Георгиев и Даниел Дичев. При най-тежките (+100 кг) на татамито ще излезе различен перспективен играч - Ивайло Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР