Още от раждането си имаме определен набор от числа, които

...
Още от раждането си имаме определен набор от числа, които
Коментари Харесай

Число на живота: Открийте своя личен код, който ще разкрие всички тайни на съдбата

Още от раждането си имаме избран набор от цифри, които назоваваме „ дата на раждане “. На основата на тези цифри нумеролозите вършат голям брой калкулации, с цел да разпознават всички световни трендове в живота на индивида, неговите гении, благоприятни условия за кариера, персонален живот, финансов капацитет.

В същото време специалистите в тази област не стопират единствено до датата на раждане. Хората, родени на една и съща дата през една и съща година, се отличават по фамилия, лично и бащино име (и час на раждане, в случай че се употребяват техники, които изискват този параметър). Всички тези данни са дигитален код, който се получава от трансформирането на азбучната серия в цифрова – за това дава отговор разделът на нумерологията, наименуван " халдейска нумерология ".

Как да получите персонален дигитален код?

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да запишете датата на раждане. Пример: 15.06.1985 година Събираме всички числа от датата на раждане: 1+5+6+1+9+8+5=35. Трябва да се означи, че таро нумерологията е по-дълбока система, която ви разрешава да погледнете в подсъзнанието. Следователно би трябвало да преведем всички резултати, получени в процеса на калкулации, в тайнствена нумерология, т.е. резултатът би трябвало да бъде кратен на 22. Нашият резултат е 35, което е отвън диапазона. Следователно, с цел да приведем резултата от 35 в тайната нумерология, изваждаме 22 от 35. И по този начин, първата Аркана на личността е 13.

След това изписваме името, бащиното име и семейството Пример: Елена Петрова Иванова. Нека да разгледаме таблицата на сходствата на букви с цифри:



Елена: 5+3+5+5+1 = 19

Петрова = 8+5+4+2+7+6+1 = 33 - 22 = 11

Иванова = 1+6+1+5+7+6+1 = 27 - 22 = 5

По същия метод както при датата на раждане, събираме цифрите, съответстващи на обособените букви на името, презимето и семейството. Свеждаме ги до число, което влиза в диапазона 1-22. 

След като сме получили цифри за датата на раждане и имената, събираме 4-те цифри и още веднъж се опитваме да ги сведем до едно число. В случая: 

13+19+11+5 = 48. 

От него вадим 22, само че още веднъж остава число, по-голямо от 22 - 26. За това, още веднъж вадим 22 от 26 и получаваме число на живота 4. След като към този момент сте разкрили своето число на живота, вижте в галерията какво значи то: 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР