Още едно признание за български мениджър. Георги Ганев поема поста

...
Още едно признание за български мениджър. Георги Ганев поема поста
Коментари Харесай

Георги Ганев поема поста търговски директор на IBM България

Още едно самопризнание за български управител. Георги Ганев поема поста на търговски шеф на IBM България (International Business Machines Corporation - IBM), оповестиха от компанията.

На тази позиция той ще дава отговор за всички действия, свързани с клиентите на IBM в България, обхващайки цялото портфолио от артикули и услуги на компанията. Георги Ганев ще поддържа локалната общественост и бизнес екосистема от клиенти и бизнес сътрудници на IBM по пътя им към цифровата промяна. Той ще работи върху внедряване и развиване на новаторски технологии, в това число изкуствен интелект, облачни технологии, блокчейн, както и решения в областта на сигурността.

По време на 16-годишната си кариера в IBM, Георги Ганев е заемал редица позиции в областта на продажбите, бизнес консултантските услуги и финансите в IBM България.

Георги Ганев има магистърска степен по организация на труда от Университета за национално и международно стопанство в София.

Досегашният търговски шеф за България Игор Правица поема длъжността Регионален водач по продажбите за IBM Централна и Източна Европа.

Американската компания IBM е най-големият в света снабдител на програмен продукт, хардуер и сложни услуги в региона на осведомителните технолигии. IBM съществува към този момент повече от век с помощта на влагането на доста средства в проучвания, умелото привличане на водещи учени (включително и Нобелови лауреати), инженери и търговски представители по целия свят, деликатното изследване на пазарните потребности, както и премереното вложение в нови софтуерни посоки или отричане от по-нататъшна активност в други такива. Компанията е основател на мейнфрейм компютрите и продължава да е водач в производството им. Хардуерната ѝ продукция варира от мощни суперковпютри до последните достижения в региона на микро- и наноелектрониката. Компанията е собственик на голямо количество патенти.

Разпространеното название на компанията е Big Blue - "големият наследник " или "синият колос ".

През 1972 година хоризонталните черти заменят плътните букви, употребявани до тогава в логото, с цел да придават "скорост и динамичност ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР