Осем футболисти на ЦСКА ще пропуснат започващия днес лагер в

...
Осем футболисти на ЦСКА ще пропуснат започващия днес лагер в
Коментари Харесай

Осем от ЦСКА пропускат лагера в Банско

Осем футболисти на ЦСКА ще пропуснат започващия през днешния ден лагер в Банско, на който треньорът Стойчо Младенов ще организира и миниподготовка с отбора, който е в доста неприятно физическо положение. За наслада на Екзекутора на Ливърпул единствено двама от играчите са навън поради контузии, а всички останали са с националните си тимове.

" Армейците " идват в планинския курорт довечера, а от на следващия ден стартират двуразови тренировки. Със сигурност за Банско няма да пътуват Мено Кох и Тибо Вион, които поради претърпени интервенции ще са отвън терените в идващите няколко месеца - нидерландецът до края на годината, а французинът най-малко до края на октомври.

С мъжкия народен тим на България са Турицов, Йомов и най-новото попълнение на алените Калоян Кръстев, който чака дебюта си за представителния ни отбор. Селекционерът на младежите Александър Димитров извика Християн Петров и Асен Дончев, а Брадли Мазику ще оказва помощ на Конго в първите мачове от втората фаза на международните квалификации в зона Африка, написа " Тема Спорт ".
 Карло Мухар: Шампион с един мач, групи на Лига Европа и гейминг
Карло Мухар: Шампион с един мач, групи на Лига Европа и гейминг

Повече за новото попълнение на ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР