Осъден за опит за убийство на горски стражар, притежаване на

...
Осъден за опит за убийство на горски стражар, притежаване на
Коментари Харесай

Условно наказание за опит за убийство на горски стражар, осъ...

Осъден за опит за ликвидиране на горски жандарм, владение на револвер без позволение и противозаконна сеч още веднъж ще се изправи пред Темида идната седмица. Мъжът е получил 2 години условно при 5 години изпитателен период от окръжните магистрати в Пазарджик. Той апелира наказването си пред Апелативния съв в Пловдив, то е протестирано и от прокуратурата. Заседание по проблема следва във вторник.

Делото е формирано по митинг на Окръжна прокуратура - Пазарджик и по тъжба на подсъдимия против наказване от 2 години условно отнемане от независимост с 5 години изпитателен период, оповестяват от пресцентъра на Апелативния съд. А. М. е приет за невиновен в това, че на 03.07.2020 година, в местността „ Крайка “, в землището на с. Драгиново, общ. Велинград, е направил опит съзнателно да умъртви Б. К. от същото село, който работел като „ горски жандарм “ към горското стопанство, като действието е останало незавършено, заради независещи от причинителя аргументи. А. М. е приет за отговорен в това, че на 03.07.2020г. е държал огнестрелно оръжие - револвер „ Макаров “, със заличени номера, без да има за това съответно позволение и го осъжда на една година отнемане от независимост.

А. М. е приет за отговорен и в това, че в землището на с. Драгиново, общ. Велинград, на територията, на Търговско предприятие на ДГС " Алабак " - Велинград, без постоянно документално разрешително, е отсякъл от горски фонд 10 броя дървета от бял и черен бор, заради което е наказан на една година отнемане от независимост и санкция в размер на 2000 лева

Съдът дефинира на А. М. едно общо наказване в размер на 2 години условно отнемане от независимост с 5 години изпитателен период, към което причислява и санкцията от 2 000 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР