Орхидея Нощно време орхидеите отделят кислород, което ги прави идеални

...
Орхидея Нощно време орхидеите отделят кислород, което ги прави идеални
Коментари Харесай

Тези растения в дома ви ще ви носят само здраве!

Орхидея

Нощно време орхидеите отделят О2, което ги прави идеални растения за спалнята ни, като също така то е и ужасно за украса, тъй като има разнообразни разновидности в доста цветове.



Жасмин
Грешките, които евентуално позволяваме при развъждането на саксийни цветя
Не рядко даже и най-хубавите домакини вършат неточности при развъждането на стайни растения. И по този начин, какви са най-често срещаните и постоянно ср...
Прочети повече
Жасминът има сладостен мирис, който отпуска и понижа тревогата и единственото, което му е нужно, са ниски температури, доста слънце и добра циркулация на въздуха.

Гардения

Гарденията е доста ефикасна в грижата за положителния сън, като то самото има потребност от влажна почва и доста слънчева светлина.

Розмарин

Той е съвършен освен като фалшификация, само че и като стайно растение, тъй като неговият мирис усъвършенства паметта и повдига настроението.
Растенията, които можете да оставите на балкона през зимата
Циклама, лавър, хедър и редица други растения могат да украсят остъкленния ви балкон даже след настъпването на студените месеци. Списък...
Прочети повече
Зелена лилия (паяков бръшлян)

Той е любим на доста градинари в това отношение, тъй като е страховит в пречистването на въздуха, а е обикновено за развъждане, защото е доста адаптивно във всевъзможни условия.



Мечова папрат

Мечовата папрат обича да е топло и влажно и съумява да пречисти даже и най-вредните частици от препаратите за разчистване.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР