Организаторите на Международния конкурс Здраве 2023“ в Иран са предоставили

...
Организаторите на Международния конкурс Здраве 2023“ в Иран са предоставили
Коментари Харесай

Художничката Майя Ананиева е избрана да бъде куратор за България на Международната изложба „Здраве 2023“ в Иран

Организаторите на Международния конкурс „ Здраве 2023 “ в Иран са дали на художничката Майя Ананиева – началник на плевенската арт школа „ Колорит “ да бъде куратор за БългариянаМеждународната галерия, която включва показване на особено основани постерина наградените 40 детски произведения определени измежду 500 участници от 20 страни.



Това предложение идва като резултат от триумфалния триумф на арт школа „ Колорит “ на 9-тия Международен конкурс „ Здраве 2023 “ в Иран, в който Международното жури присъдинай-високото отличие „ Златен трофей “ на състезанието, както и шест Златни медала, на деца от арт школа „ Колорит “.



Децата спечелили получиха публична покана за тържествената гала по награждаването, която ще се организира на 8 ноември в Ереван - Армения.

Церемонията ще бъде част от програмата на 9-тия „ Международен фестивал на картините за педиатрични пациенти “.



Всяка година Фестивалът и церемонията за връчването на премиите се организират в разнообразни страни и континенти. Наградените произведения ще бъдат показани в поредност изложения в детски педиатрични клиники в разнообразни страни по света под девиза „ Помогнете на здравето с изкуство, с цел да дадете усмивка на всяко туптящо сърце “.



Международният конкурс и Фестивал се провеждат от лекари педиатри от целия свят, обединени в група „ Здраве и изкуство “ в Иран, които работят за благородната идея, поддържане на психологичното здраве на заболели деца, оценявайки резултата на изкуството върху здравето.



" За мен е чест да показва Международната галерия по време на откриването на новия ни креативен сезон в Художествена изложба „ Илия Бешков “ – Плевен на 7 ноември, след което тя ще бъде представенав педиатрични клиники в Плевен и страната.



Това е извънредно висока оценка за мен като арт възпитател и затвърждава лидерската позиция наарт школа „ Колорит “ на международната сцена на детското изобразително изкуство ", споделя Майя Ананиева – началник на арт школа „ Колорит “ -Плевен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР