Оръжието продължава да лежи на земята в близост до Дома

...
Оръжието продължава да лежи на земята в близост до Дома
Коментари Харесай

Къде е пистолетът, с който беше прострелян Роберт Фицо?

Оръжието продължава да лежи на земята наоколо до Дома на културата в Хандлова. Премиерът на Словакия Роберт Фицо продължава да се бори за живота си, откакто беше прострелян с няколко патрона.

Нападателят, създал изстрелите, също е арестуван и отведен в полицията, само че какво се случва с оръжието, с което беше стреляно по политика?

Оказва се, че револверът към момента не е поместен от мястото на покушението, оповестяват словашките медии.

 Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Нови цени за парното и топлата вода от юли 2 мин. Нови цени за парното и топлата вода от юли  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай  Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО) 5 мин. Стреляха по словашкия министър председател Роберт Фицо, с заплаха за живота е (СНИМКИ и ВИДЕО)  Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът 2 мин. Катастрофата с мощен джип в Пловдив: Стана ясно карал ли е пийнал водачът  Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май? 4 мин. Още доста дни с дъжд: Колко още ще вали до края на май?  Нови цени за парното и топлата вода от юли 2 мин. Нови цени за парното и топлата вода от юли  Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Морето е в заплаха: 30 яхти изгоряха на пристанище в Хърватия (СНИМКИ и ВИДЕО)  Проект за 50 млн. лева: Част от бул. 2 мин. Проект за 50 млн. лева: Част от бул. " Стамболийски " в София става пешеходен, пускат трамвай

Районът към Дома на културата в Хандлова е отцепен, а на земята стои точно револверът, с който 71-годишния публицист от Левице Юрай Ц. опита да отнеме живота на Роберт Фицо.

Оръжието не е преместено от мястото на покушението от ограничения за сигурност и тъй като от локалната полиция не желаят да поемат никакви опасности по отношение на снемане на отпечатъците и разплитане до дъно на случая: Законно притежаван ли е този револвер от стрелеца Юрай Ц.? И в случай че не е, на кого е благосъстоятелност това оръжие?

Снимка: Reuters

Въпросите са доста, само че следствието занапред стартира. В Словакия държавното управление, което беше на съвещание в град Хандлова, е в потрес и всички са притаили мирис в очакване на положителни вести от университетската болница „ Рузвелт “ в Банска Бистреца, където се борят за живота на премиера на Словакия.

Снимка: Reuters

В същото време наоколо до Дома на културата в Хандлова е невероятно да се стигне, всичко се охранява от държавна и градска полиция. На място идват още следователи. Продължават да се чуват сирени.

Всичко за атентата против Роберт Фицо следете в нашия онлайн репортаж:

Следете развиването на тематиката в нашия онлайн репортаж
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР