Опустошена“ двойка казва, че са били оставени със сметка от

...
Опустошена“ двойка казва, че са били оставени със сметка от
Коментари Харесай

Домашен любимец чихуахуа, убит на улицата от злобно куче - и собствениците са оставени със сметка от ветеринарен лекар от 8 500 британски лири

„ Опустошена “ двойка споделя, че са били оставени със сметка от ветеринарен доктор от 8 500 английски лири, откакто тяхното малко чихуахуа е било опустошено на улицата от друго куче.

Стив Райли-Хобс разхождаше Кайли и другото си куче Дани по улицата, когато две хрътки ненадейно се втурнаха през пътя към него.

Ужасяващата офанзива, която последва, беше сниман от камера за видеонаблюдение - бруталната офанзива продължава една минута и 33 секунди.

55-годишният Стив се вижда по какъв начин отблъсква първата хрътка, облечена в алено палто. Докато държи Кайли и Дани на мотивите, той самоуверено съумява да изпречи тялото си на пътя им, с цел да блокира по-голямото куче.

Той леко рита хрътката и мъжът с тях я издърпва. Но тогава второто надбягва и стартира да атакува и двете чихуахуа.

Белокосият Дани съумява да избяга и бяга, само че бедната Кайли, на шест, е извънредно засегната. Стив я закара при ветеринарите и остана със сметка от £8 500, само че за жалост тя умря на идващия ден от наранен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР