Оптичните илюзии са чудесен начин да накарате очите и мозъка

...
Оптичните илюзии са чудесен начин да накарате очите и мозъка
Коментари Харесай

Можете ли да намерите парчето синьо сирене? Само острите очи могат да решат тази вкусна главоблъсканица

Оптичните илюзии са превъзходен метод да накарате очите и мозъка си да работят по разнообразни способи – а тази най-нова може да накара и стомаха ви да къркори.

Сега можете да подложите очите си на тест, с цел да видите дали в действителност са остри в тази сиренеста заблуда, и ще бъдете помолени да забележите парчето синьо сирене измежду другите сирена. Независимо дали сте почитател на острото сирене или не, може да ви е мъчно да го забележите - и имате единствено 15 секунди, с цел да го намерите. Така че пригответе таймерите си и вижте дали можете да го намерите.

Оптичните илюзии са сложни, защото очите ни са привикнали просто да сканират изображения, вместо да намират съответни елементи, тъй че с цел да ги създадем, е нужна много огромна централизация. Независимо от това, че редите пъзели и главоблъсканици, това е добър метод да подобрите концентрацията и уменията си за памет.

Успяхте ли към този момент да го намерите? Вероятно времето ви към този момент е изтекло, само че не се тормозете. Премахнете ограничаването във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР