Опасна и грозна ситуация се е разиграла посред бял ден

...
Опасна и грозна ситуация се е разиграла посред бял ден
Коментари Харесай

Кон тръгна сам срещу кола, мъж го преби с лопата СНИМКИ

Опасна и грозна обстановка се е разиграла измежду бял ден в Плевен.

Впрегнат в каруца кон тръгнал самичък против кола на улица в града - в същото време " стопанинът " на животното бил някъде настрана от него.

Шофьорът деликатно съумял да заобиколи движещия се кон и всичко се разминало без последици. Бързо се появил мъж, който спрял коня на улицата.

Копитното животно обаче станало жертва на аграсията на притежателя си. Той взел лопата, намираща се в каруцата, а след това блъснал коня с нея, очевидно употребявайки мощ.

В този миг по пътя минало и невръстно дете с тротинетка. Конят с каруцата траял да се движи, следван от мъжа, който след това го блъснал отново, а след това се скрили от полезрението на камерите.

За случая сигнализира плевенчанин в обществената мрежа Фейсбук. Той популяризира и фрагменти от случая в група на града. От данните от устройството се вижда, че обстановката се ее разиграла в следобедните часове на 8 май.

Ситуацията повдига въпроса за контрола над конете, потребление за изтегляне в града. Както и отношението на притежателите им към тях, а и сигурността на останалите жители.

Припомняме, че единствено преди ден стана ясно, че кон е вилнял в София. Тогава жребецът потроши витрина на шоурум.







 





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР