Онлайн и офлайн маркетингът стават все по-неразделни. Tова е добра

...
Онлайн и офлайн маркетингът стават все по-неразделни. Tова е добра
Коментари Харесай

Омниканален маркетиг и микс от реалности

Онлайн и офлайн маркетингът стават все по-неразделни. Tова е добра вест! Все още има „ експерти “, които считат, че единият тип маркетинг е по-голям от другия, и противоположното. И онлайн, и офлайн маркетингът са еднообразно значими, тъй като са двете страни на една и съща монета, наречена връзка в деяние. Време е този факт да се отрази и в рекламния криейтив, който още на равнище зародиш на концепция би трябвало да мисли по какъв начин еднообразно добре ще се приспособява към онлайн и офлайн медиите.

Досега повече се говореше за омниканален маркетинг, през 2023 година към този момент виждаме същинското му деяние. Бизнесът от ден на ден сближава всички медии, в които популяризира, като основава поредна и въздействаща връзка. Омниканалният маркетинг фундаментално и необратимо трансформира метода, по който марките възнамеряват рекламните си и пиар акции.

Геолокацията (местоположението на потребителя тук и сега) стартира да играе все по-голяма роля в цифровата реклама (скоро и в CTV, и OTT телевизията), тъй като дава отговор на моментните потребности на човек. Например софиянец през уикенда се разхожда в Банско и получава на телефона си реклама на кръчма, намираща се на прилежащата директна. Или предложение за пиано бар за вечерта с присъединяване на поп звезда. Каква е вероятността да се
възползва от предлагането?!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР