Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години,

...
Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години,
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сандански: Омразата от вдигнатите юмруци през последните години, вече има своите реални измерения и то не само в България.

Омразата, която се насади от вдигнатите юмруци през последните години, към този момент има своите действителни измерения и то освен в България. Това, което става в Европа, е пъклен притеснително. Омразата на никоя нация не е донесла нищо позитивно. Разединението в България към този момент взима застрашителни размери., сподели в речта си по време на разкриване на предизборната акция на ГЕРБ водачът Бойко Борисов.

" И колкото и да се поддаваме на страсти, естественото е да се откри общ език - сред политици, институции и хора. Силата на ГЕРБ постоянно е била в единството и мотивацията да съзидаваме!
Благодарение на трите години ръководство на Промяната имаме единствено 3% асимилиране от Плана за възобновяване и резистентност от милиардите, които си стоят в Брюксел. Кирил Петков и неговото държавно управление имаха цялостно болшинство през тези три години. Защо не одобриха ПВУ и в случай че трябваше да трансформират закони, за какво не ги трансформираха? 4 партии бяха в коалиция. ГЕРБ били отговорни за регулаторите-защо държавното управление на Петков не ги смени?

Единствените, които имаме право да приказваме за Еврозона, сме ние - още преди 3 години щяхме да сме там. Хората стартират да държат и ГЕРБ виновни за безобразията, които са правени. Обраха ни - милиарди от всеки джоб на българите, които се возят на транспортно средство - по 1 лев от нафтата, по 1 лев от бензина. Сега ни обират и през газа - отново е съветски, само че с 30% по-скъп!
Изключително значим геостратегически план е АЕЦ " Козлодуй " с двата нови реактора по американска технология, а строител е Хюндай. Спасихме Маришките централи. Във време на чудовищна война евтиният ток приляга на българското население и българския бизнес, имаме и запаси. Това е постижимо и можем да го поемем като ангажимент., сподели още Бойко Борисов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР