ОМАХА, Небраска (AP) — Защитниците на държавните училища в Небраска

...
ОМАХА, Небраска (AP) — Защитниците на държавните училища в Небраска
Коментари Харесай

Защитниците на държавните училища отново се сблъскват с това как да спрат избора на училище в Небраска

ОМАХА, Небраска (AP) — Защитниците на държавните учебни заведения в Небраска осъждат приемането на законопроекта за непосредствено финансиране на образованието в частни учебни заведения с пари на данъкоплатците като „ нерешителен “ акт “, с цел да попречи на гласоподавателите да вземат решение въпроса в урните.

В четвъртък – последния ден от тазгодишната законодателна сесия – поддръжниците на избора на учебно заведение събраха тъкмо задоволително гласове, с цел да сложат завършек на флибустията и да одобряват законопроект, който анулира и заменя миналогодишния закон за стипендиите в частните учебни заведения. Този закон щеше да пренасочи милиони приходи от налог върху приходите към организации с нестопанска цел, с цел да разпределят стипендиите за заплащане на образование в частни учебни заведения.

Новата мярка ще финансира непосредствено тези стипендии за образование в частни учебни заведения от държавната хазна и оставя гласуването мярка за анулация на предлагането за образование в частни учебни заведения е мъртва във водата.

„ Вече чухме от жителите на Небраска от целия щат и те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР