ОМАХА, Небраска (AP) — Бившият помощник-треньор на Небраска по баскетбол

...
ОМАХА, Небраска (AP) — Бившият помощник-треньор на Небраска по баскетбол
Коментари Харесай

Бивш помощник-треньор на Небраска по баскетбол отрича да е имал сексуална връзка с играч, който е съдил

ОМАХА, Небраска (AP) — Бившият помощник-треньор на Небраска по баскетбол Чък Лав отхвърли да е имал полова връзка с някогашния състезател на Корнхъскърс Ашли Скогин, само че призна в правосъден документ, че той в действителност се е срещнал с нея късно през нощта на паркинг в Линкълн.

Скогин през февруари заведе гражданско дело в Окръжния съд на Съединени американски щати, описвайки по какъв начин Лав е проявявал необикновен интерес към нея и споделя, че връзката се трансформира в полова и накара Скогин да се опасява от възмездие, в случай че тя откаже да се включи в нея.

Делото уточни Любовта, Регентския съвет на университета, основния треньор по баскетбол Ейми Уилямс и някогашния състезателен шеф Трев Албъртс като ответници. Скогин желае правосъден развой в Линкълн и неуточнени вреди за хипотетичното нарушаване на нейните цивилен права.

Уилямс и Албъртс, в този момент състезателен шеф в Texas A&M, са упрекнати, че не са открили правила, образование или политики, забраняващи личния състав членове от полови връзки със спортисти.

Скогин игра два с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР