Олимпийският шампион в спринта на 100 метра Ламонт Марсел Джейкъбс

...
Олимпийският шампион в спринта на 100 метра Ламонт Марсел Джейкъбс
Коментари Харесай

Ламонт Джейкъбс ще пропусне старта от Диамантената лига в Рабат, Мароко

Олимпийският първенец в спринта на 100 метра Ламонт Марсел Джейкъбс няма да взе участие на шампионата от Диамантената лига по лека атлетика в Рабат, Мароко поради контузия, разгласи италианецът в обществените мрежи.

28-годишният лекоатлет трябваше да открие сезона навън точно с конкуренцията в Рабат, където се очакваше да се изправи против настоящия международен първенец на 100 метра Фред Кърли, само че заяви, че ще пропусне надпреварата поради болки в умбалния гръбначен дирек.

Ламонт Джейкъбс увери, че травмата му не е сериозна и даде обещание в най-скоро време да го забележим още веднъж на пистата.

" Налага ми се да пропусна първия спринт на 100 метра и дуела с Кърли в Рабат, макар че чаках с неспокойствие надпреварата. Причината е, че имам болки в лумбалния гръбначен дирек и се пробвам да се възстановя допустимо най-бързо. Не става въпрос за сериозна травма, а за дребен проблем, само че и по този начин няма да мога да тичам в Мароко. Предизвикателството просто се отсрочва за малко ", се споделя в изказването на олимпийския първенец на 100 метра от Игрите в Токио 2020.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР