Олимпийската шампионка Валъри Олман заяви, че допълнителни от един до

...
Олимпийската шампионка Валъри Олман заяви, че допълнителни от един до
Коментари Харесай

Олимпийска шампионка: От 1 до 3% ще решат олимпийската титла

Олимпийската шампионка Валъри Олман съобщи, че спомагателни от един до три % ще решат златния орден в мятането на диск на идните през идващото лято Игри в Париж.

28-годишната американка, която се качи на върха на почетната стълбичка в Токио, добави, че няма самообладание за Олимпийските игри след разочароващото второ място на международното състезание в Будапеща през август тази година. Олман бе безспорен любимец за първото място с оглед цялостното си показване през сезона, само че в последна сметка бе изпреварена от съотборничката си Лаулауга Таусага.

" Нещото, което най-вече желая да трансформира за идния сезон, е моята настройка. Искам да влизам в надпреварите с мисълта, че няма по какъв начин да изгубя ", сподели Олман пред Ройтерс.

" Горда съм с резултатите си на последните две международни шампионати в Юджийн и Будапеща, само че и на двете малко не ми доближи, с цел да печеля международната купа. Но съм наясно, че за постигането на тази цел би трябвало да бъда в действителност безстрашна в преследването на опциите ми. За мен е значимо да схвана по какъв начин мога да извлека от себе си тези спомагателни от един до три %, които да създадат разликата сред мен и останалите девойки ", добави американката.

" Аз може и да съм олимпийската шампионка, само че не съм международна шампионка. Будапеща беше огромно предизвикателство за мен, което считам, че ще ме приготви нови и по-големи цели ", добави 183-сантиметровата Олман.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР